På Strand och i Vinterland

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag är som sagt i Stockholm, och även denna gången bor jag på Radisson Blu Strand som ligger med bästa placering precis vid Nybrokajen och båtarna där som går ut till skärgården.
Senast när jag var här var det strålande solsken, men det är ju lite annat med det just nu, ja som jag berättade igår så är det ett riktigt vinterland med snö och kyla som intagit Stockholm.

Måsta tipsa Dig om de här jeansen, riktiga jeans med bara pyttelite stretch och just nu med 30% rabatt dessutom dessutom.
Så sköna och snygg svart färg som är lite åt det mörkgrå hållet.

Vinterland var det ja, och den lite suddiga bilden till trots, jag tog den genom fönstret haha, så ser man väl nästan hur kallt det är där utanför?
Husen på Strandvägen har fått snö på taken, och det enda som fattas är väl egentligen is på vattnet för att julvykortet skulle vara fixat och klart.

Hur härligt är det inte att de nyrenoverade rummen i den gamla delen av hotellet har försetts med varsin stor Taccia?
Jag drömmer ju om att den lilla varianten ska flytta hem till oss, men det är inte fy skam heller att få ha en sådan till låns under några dagar.

Fuskpäls med leoprint HÄR

Du som följer mig på Instagram såg kanske att jag var ute på festligheter igår kväll?

Jag var nämligen på Residence Stora Formpris 2017 som hölls på Nalen och det var en riktigt härlig tillställning som jag återkommer till i ett eget inlägg, för det finns en hel del att berätta om kvällen känner jag.

Ha en riktigt fin onsdag!

 

1 reaktion på “På Strand och i Vinterland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.