En större Herrnhut

Gokväll!
Lördag kväll och jag kikar in för att säga ”Hej” och tacka för att Du så troget kikar in här i bloggen hos mig.
Så himla roligt att det är så många som uppskattar det jag gör, och jag blir alltid lika förvånad när det är någon av er som läser som kommer fram på stan och säger ”Hej”!
Det hände senast idag och det är såklart jättekul, tycker jag, vilka fina läsare jag har!

Och nytt här hemma ser du i bild ovan, två fina kuddar från Day Home och ännu en Herrnhut stjärna!

Vi har haft en Herrnhut stjärna i flera i år, men nu tyckte jag att vi behövde en ännu större, ja så fick det bli, och eftersom jag inte är så bra på att vänta utan tycker det lika gärna kan ske på en gång, så fick den komma på plats direkt.
Vi har en som är 70 cm och nu denna som är 80 cm, och det finns ingen finare adventsstjärna om du frågar mig.

Och där ser Du en skymt av veckans helgbukett, jag kikar in med fler bilder på helheten med stjärnan osv imorgon för nu väntar lite soffmys bland kuddarna som jag visade ovan och tror vi ska se ett avsnitt eller två av Jordskott, vi får väl se!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.