Boråstapeter lanserar Deep Sea Dive

av | nov 15, 2017 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam, Veckans Inredningsnyheter

*Annonssamarbete/reklam

Den här veckan vimlar det av fina inredningsnyheter, och en av dessa är helt klart den nya tapetkollektionen Deep Sea Dive som jag idag visar i samarbete med Boråstapeter i detta inlägget.
En kollektion med helt enfärgade tapeter som tagits fram för att lyfta de fem största trendkulörerna som kommer under 2018, ett riktigt färgrikt år att tyda av tapetrullarna som jag har här hemma hos mig.

Deep Sea Dive kan man säga har något för alla då vi ser allt ifrån djupblått, skogsgrönt och mildare mintgrönt till en mjuk korallrosa nyans och slutligen mustigt gult.
Jag personligen tror att vi kommer få se en hel del olika gula nyanser ta stor plats under 2018, det finns nämligen en hel del som tyder på det av det jag har sett förhandsvisas så här långt.

Starka kulörer med djup och en sammetslen yta, ja riktigt fina, ja ungefär som när man hittat de fem bästa färgproverna i färgbutiken!
Deep Sea Dive lanseras i februari 2018 tillsammans med tapetkollektionen Pigment som består av 40 tapeter i enfärgade nyanser. Rekommenderat pris 329 kr/rulle.

Med denna kollektionen kan man säga att Boråstapeter skapat en ny tradition, ja från och med nu kommer man nämligen årligen att lansera en limiterad kollektion med årets färgtrender representerade.
Jag som ofta är för feg för att våga testa mönstrade tapeter gillar ju en nyhet som denna lite extra mycket, men vem vet det kanske kan bli årets nyhetslöfte att våga ta ut svängarna lite mer.
Läs mer om kollektionen hos Boråstapeter

*Inlägget är skrivet i samarbete med Boråstapeter

3 Kommentarer

  1. Karin

    Åh så fint Anette! Kram

    Svara
  2. Jennie

    Vilka fina lister du har!

    Svara
  3. Inredningshjälpen » Inredningshjälpen – Best of 2017

    […] I november gjorde jag ett samarbete med Boråstapeter i samband med lanseringen av deras nya trendkollektion Deep Sea Dive […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *