Influensatider (reklam)

av | nov 7, 2017 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Varje år när hösten går mot vinter och inte särskilt sällan precis när det är dags att fira jul, ja då kommer årets stora våg av influensa som ett otrevligt brev på posten.
Visst känns det igen?
Usch, jag vill inte ens tänka tanken efter en segdragen höstförkylning som slutade med bihåleinflammation och penicillin-kur, nej mera sjukstuga är jag inte minsta upplagd för just nu kan säga så jag håller tummar och tår för att slippa årets influensa.
Man vet ju hur det brukar kännas när det kommer, man känner sig både varm och kall omväxlande, huvudet känns tungt och man blir irriterad för minsta lilla (till hit samma symtom som PMS) och sen brukar ju febern, snuvan, frossan och allt det där som är till komma löpande.
Bästa botemedlet vid all sjukdom är väl att vila och försöka ta det lugnt och inte första pressa sig själv till att fortsätta jobba, träna eller så utan bara ligga nedbäddad, dricka mycket vätska och ta en värktablett eller två.

Jag nämnde ju PMS längre upp i inlägget och det kommer ju betydligt oftare än influensan, och bästa botemedlet då är ungefär detsamma samt att ta Ipren för den värsta värken.
Kika nedan på videon som jag visar i samarbete med Ipren så får du all information om hur du förbereder dig inför förkylning och stundande influensatider.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ipren

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *