P & G Olympic – nu är vinter-OS inom räckhåll (reklam)

av | nov 2, 2017 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Som du kanske vet är det i början av 2018 dags för vinterversionen av Olympiska Spelen, detta sker ju vart fjärde år och varannan gång är det vinter-OS, och varannan gång sommar-OS.
Rena julafton med andra ord för alla som älskar att maraton-titta på olika sportgrenar och dess atleter som och kämpar gör upp om de ädla medaljerna.
Under vinter-OS är det ju skidåkning, skridskor, bob, backhoppning, ishockey mm som står för underhållningen, och 2018-års upplaga kommer att gå av stapeln i Pyeongchang i Sydkorea 9–25 februari.
Sydkorea är ju ständigt aktuellt inte minst i politiska sammanhang, och det är inte utan att man undrar en smula över valet av location med hänsyn till oron kring Nord Korea som ju är större än någonsin förut.
Men, Olympiska Spelen handlar ju inte enbart om sporten i sig eller att vinna medaljer, det handlar även om gemenskapen mellan människor, olika nationaliteter, olika bakrund, oavsett hudfärg, fattig eller rik ja spelen är till för sammanföra världens alla folk till en stor folkfest där idrotten är den gemensamma nämnaren.
OS har ju en lång historia som går långt tillbaka i tiden men nu under modern tid är det i runda slängar deltagare från 80 olika länder som deltar.

P & G som jag visar videon här ovan i samarbete med, är en av sponsorerna under OS i Sydkorea vill gärna slå ett slag för att idrotten har en unik förmåga att få människor att känna tillhörighet, bygga broar och ge framförallt barn och ungdomar hopp om framtiden.
Alla har börjat från grunden i en sport, även OS-delatagare, och i bakgrunden har det funnits föräldrar och andra vuxna som har stöttat och funnits med som supporters under resans gång.
Kärleken till sporten förenar, och förhoppningsvis övervinner kärleken alla eventuella fördommar som man kan ha.

*Inlägget är skrivet i samarbete med P & G

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *