IKEA OMTÄNKSAM

av | okt 25, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

När IKEA nyligen lanserade kollektionen LURVIG, en kollektion för hundar & katter så vill jag minnas att jag skrev något i stil med att ”det finns snart ingenting som inte finns hos IKEA”  och även nyheten som presenterades idag via ett pressmeddelande vittnar om detta.

Vi kikar vidare!

Den 17 november lanserar nämligen IKEA det första steget i satsningen på ett helt nytt sortiment som kar döpts till OMTÄNKSAM, en kollektion  med stilrena produkter designade med hjälp av ergonomer, sjukgymnaster och forskare inom vården  för ett enklare och bättre liv hemma.

IKEA har tittat på livets många faser och behov, tillfälligt eller mer permanent och utifrån detta skapat produkter som tex  extra tåligt porslin med antiglid-yta på undersidan, greppvänliga bestick , en bekväm fåtölj som är lätt att resa sig ur, stödjande kuddar, tabletter med antiglid-yta och en greppduk för envisa burklock mm.

Lanseringen av OMTÄNKSAM sortiment i november är bara det första steget, fler produkter kommer längre fram.

*Pressbilder IKEA

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *