Bloggmiddag nummer 4 hos EkPr

En av anledningarna till detta Stockholmsbesöket är att jag ännu en gång var inbjuden till EkPr’s bloggmiddag, den fjärde i ordningen.
Alltid lika proffsigt och trevligt arrangerat av Madeleine och hennes team och väl värt att nämna är även Andrea Brodin som var kvällens härliga moderator.

SS18 hos Dirty Linen -rosa och polkagrisränder!

Rosa sammetspuffar från Care of Home!

En hylla kommer lastad med Himla SS18!

Fina möbler från G.A.D

Lite bilder från EkPr’s showroom, och av det jag såg kommer vi att få se oerhört mycket rosa och röda nyanser även under SS18 (såg samma tendens på Presskontakternas pressvisning -polkagrisrandigt och rosa rules), lite glitter, glamour och discopaljetter.

Denna gången var upplägget lite annorlunda, vi startade med en rundvisning i deras fina showroom, drack lite drinkar osv och efter det begav vi oss i samlad trupp till The Strand där själva middagen hölls.

Väl framme på The Strand som ju är restaurangen på Strand Hotel, minglade vi lite och drack bubbel och åt snittar.
Därefter slog vi oss ned vid vackert dukade bord med textilier från Himla och åt en jättegod trerättersmeny, och under kvällen fick vi även stifta bekantskap men några av EkPr’s många varumärken.
På plats fanns grundaren av gotländska möbeltillverkaren G.A.D som berättade om deras historia från början fram till nu, och deras vision om att tillverka gedigna hållbara möbler av enbart rena naturmaterial.
Duktiga illustratören Anna Bülow var på plats och visade sina alster, grundaren av Washologie berättade sin historia, Haga Optik tog oss med på en nostalgitripp bland bågar från bla 60-talet, och sist men inte minst nystartade Beleco som lanserat en tjänst där man hyr möbler, designprylar osv istället för att köpa.


Jag vill ännu en gång passa på att tacka samtliga inblandade för en mycket trevlig kväll, och vi ses ju snart igen när det är dags för 20-års kalas för jubilaren EkPr.

2 reaktioner på “Bloggmiddag nummer 4 hos EkPr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.