H&M Home presenterar Relaxed Elegance

av | okt 14, 2017 | Okategoriserade

I veckan hann jag med en snabb tur inom H&M Home’s första konceptbutik (enbart inredning) som nyligen har öppnat på Biblioteksgatan i Stockholm, och jag säger bara WOW!
Så mycket fin inspiration och verkligen värdeklass på hela konceptet.
Och så även i detta inlägget som visar deras senaste nyheter i kollektionen Relaxed Elegance med massor av lyxiga produkter till sovrummet.

Ny vas och nya doftljus, dock tycker jag att vasen är lite väl lik de vaserna som som finns hos danska Louise Roe sedan länge….

Fin inspiration till hur man skapar  hotellkänsla i sovrummet med sobra nyanser och exklusiva materialval som satin, tvättat linne och kashmir.

Morgonrock och sockor av kashmir låter mysigt, inte sant?

Vill du veta mer om samtliga produkter så hittar du allt samlat HÄR

*Pressbilder H&M Home

 

2 Kommentarer

  1. 7 a week: Tredje helgen i oktober | Living by W

    […] Oktobersolen värmde oss gott i dag när trädgårdslivet stod i fokus. Växthuset är på väg att vinterrustas, rabatterna förbereds för vila och jag har i alla fall tänkt tanken att plantera tulpanlökar. Äppelpajen smakade gott efter uträttat värv. Det är andra tider på ingång och det känns fint på sitt sätt. Lusten att bona om mer här inne finns igen, efter att blicken bara varit fästad ut. Vackert vilsamt från H&M i Relaxed Elegance. Genom Inredningshjälpen. […]

    Svara
  2. Patrik at Brass&Gold

    Snygga sängkläder och överkast!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *