Exklusivt erbjudande i samarbete med Ellos

av | okt 14, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Idag har jag i samarbete med Ellos ett exklusivt erbjudande som Du bara hittar här hos mig.
Just nu kan Du nämligen köpa setet med sminkborstar från Makiash för 499 kr mot ordinarie pris 1499 kr, och det är minsann inte fy skam!

Setet innehåller 13 sminkborstar till alla användningsområden som man kan tänkas behöva sminkborstar till, och det är både naturligt hår och syntetiskt hår i borstarna som kommer samlade i ett praktiskt fodral.
(Det naturliga håret kommer från get och ponny och är klippt, ej ryckt.)

Nej du får inga direkta make up tips ifrån mig, jag tror inte ens att det är rätt borste som jag har valt för ögonskugga, hahaha.
Jag brukar kolla på make up tutorials, prova mig fram osv, men i slutändan blir det alltid en väldigt basic make up för min del.

Ett tips när det gäller sminkborstar är att rengöra borstarna regelbundet med en mild flytande tvål, och att inte placera borsten upprätt med huvudet upp i luften under torkning låt dem istället ligga platt så att inget vatten rinner ner i skaftet.

Vill du slå till på sminkborstsetet med en riktigt bra rabatt så klickar du på länken HÄR samt anger orderkoden 365420 som gäller t om 1/11 2017.
Ett riktigt bra julklappstips dessutom för Dig som köper julklappar i riktigt god tid.
Just nu finns det dessutom en kampanjshop hos Ellos med fina rabatter på parfymer från kända varumärken som Dolce Gabbana, Calvin Klein, skönhetsprodukter osv

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar

1 kommentar

  1. Hanna Ädel

    Fin blogg och vackra bilder!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *