De sju som såg

av | okt 8, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Åh det blev ett sent inlägg idag, jag skulle ju kunna påstå att det beror på att jag blev förtrollad av den senaste boken av Denise Rudberg som heter De sju som såg (pressgåva), men nej det är faktiskt inte fallet.
Dagen har nämligen spenderats i x-antal butiker på förmiddagen och i skogen på seneftermiddagen så jag har inte ens hunnit öppna boken.

Jag har läst alla Denise Rudbergs böcker (tror jag) och älskar hennes stil och hur hon ofta beskriver sina karaktärer och deras liv på Östermalm i Stockholm.
Det brukar få mig att dagdrömma mig dit, för om jag har någon dröm så vore det att bo just där.
Har du inte läst de sju kriminalromanerna om Marianne Jidhoff, så kan jag varmt rekommendera dig att göra det så snart du får tid.

Och lille Affe, han har också blivit förkyld precis som jag som är inne på tredje veckan av snuva, så himla tröttsamt, men snart bör det väl gå över, både för Affe och mig.
Mys på mattan gillar vi, liknande matta hittar du HÄR (adlink) och linnepläden finns HÄR (adlink) och båda är storfavoriter här hemma hos oss.

2 Kommentarer

  1. Frida G Svensson

    jag har alla de böckerna och är så pepp på att läsa den senaste!

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Finpost från Denise

    […] ja men sån är jag. Träffas vi någon gång ska jag ge henne en stor kram och tacka för all glädje som hennes böcker gett genom […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *