Sense of Silence

Boråstapeter presenterar just nu deras senaste tapetkollektion som döpts till Sense of Silence, och som består av nio nya mönster.
Boråstapeter beskriver själva kollektionen som en hyllning till skandinavisk, stilren enkelhet med tydlig hantverkskaraktär, och mönstren rymmer allt från marmorerade stenytor till skimrande linnestrukturer, frodiga bladmönster, blommiga akvarellmotiv och mjuka geometriska former.

Sense of Silence har skapats för alla som längtar efter en äkta och genuin livsstil. Alla som lever i nuet och värdesätter det de har. Vi har inspirerats av en längtan efter ett modernt men samtidigt drömskt uttryck, och kollektionen utgör en perfekt bakgrund till en inredning som bygger på noga utvalda material som berör oss.”

Sense of Silence finns för beställning från början av oktober 2017 och kostar från 399 SEK per rulle.

*Pressbilder Boråstapeter

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.