Fina mattor med 30% rabatt

Idag vill jag i samarbete med Ellos tipsa Dig om att några av deras finaste och mest omtyckta mattor nu kan köpas med så mycket som 30% rabatt!
En riktigt bra kampanj som ligger helt rätt i tiden dessutom, för nu vill vi alla till mans göra våra hem mera ombonade och varma inför höst och vintermånaderna som ligger framför oss.
Mattor blir dessutom en inramning av själva inredningen, och glöm inte att tänka stort när det gäller storleken och undvik allt för små “frimärksmattor”, ja du förstår nog vad jag menar!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar

Sammetslena viskosmattor är hett och trendigt just nu, hos Ellos hittar du en variant utan frans och en annan med dekorativa fransar

Mönstrad ryamatta som finns i tre olika färgställningar
Denna mattan är Oeko-Tex-certifierad 1002004 vilket innebär att mattan inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem, och produkten har testats för att säkerställa att inga hälsofarliga kemikalier finns kvar.

I bild under soffan ser vi en tuftad matta av 100% bomull och denna matta finns även i en mörkgrå variant med vitt mönster

Sist men inte minst vill jag tipsa dig om den grå ullmattan med vitt mönster den har jag tyckt om enda sedan jag såg den första gången och kärleken håller i sig!

Är du sugen på att slå till på någon av mattorna ovan tror jag inte att du ska vänta allt för länge, de verkar nämligen gå åt som smör i solsken!

2 reaktioner på “Fina mattor med 30% rabatt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.