Växjö Elektriska i Stockholm

Senast när vi var uppe i Stockholm så tog vi en promenad på stan, och såg då att Växjö Elektriska skulle öppna butik i Stockholm, bara ett stenkast i från Miss Clara, eller mera exakt på Tegnérgatan 18.
Och nu i veckan slogs dörrarna upp till butiken, så nu finns alltså Smålands äldsta lampbutik även i huvudstaden.

Hos dem hittar man lampor och även inredningsdetaljer från ledande varumärken som exempelvis Louis Poulsen, Flos, Belid, Moooi, Gubi, Muuto och Örsjö Belysning mfl, och butiken kommer dessutom erbjuda speciallösningar och reparationer då det finns en verkstad i lokalen.

Vid nästa besök i Stockholm blir det nog ett besök inom butiken för min del (trots att jag inte fick någon inbjudan till invigningen haha)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.