Höstnytt hos Chatwaal

Idag vill jag visa dig senaste höstnytt hos Chhatwal Jonsson och gör det av två anledningar.
Dels eftersom jag tycker att kollektionen i höstens mustiga trendkulörer och inspiration från djur och natur är riktigt fin, och dels eftersom jag vill berätta att det ännu en gång är bloggvännen Daniella Witte som har stylat och fotograferat deras nya pressbilder.
Jag tycker att vi inredningsbloggare sinsemellan har blivit lite sämre över lag på att ge varandra cred, så jag tänker själv försöka bättra mig och göra det så ofta jag kan.

Chokladbrunt, ockra/beige och roströda toner i fin kombination, och jag blev lite förtjust i sammetskuddarna med strukturmönster samt kudden med tigern som är riktigt cool.
Vill du se alla nyheterna, skynda vidare till Chhatwal Jonsson som även säljer produkterna direkt på deras hemsida.

Inspirationsbilder från Chhatwal Jonsson
Styling/Foto Daniella Witte

2 reaktioner på “Höstnytt hos Chatwaal”

  • Daniella Witte skriver:

    Tusen tack för fina ord om mitt jobb för Chhatwal & Jonsson. Det värmer ska du veta!

    Håller också med dig om att vi alla bör tänka på att lyfta varandra. Tror vi genom det skapar en ännu varmare och mer kärleksfull bloggvärld. Det blir helt enkelt härligare då! Stor kram från Daniella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.