Hej hoppas allt är bra med Dig!

Ett sent inlägg ikväll, allt går liksom på halvfart just nu, förkylningen, febern och värken i HELA kroppen gör att jag får prioritera det som måste göras också blir det vila för resten av tiden.
Livets kontraster, för inte så länge sedan var det full fart och prima liv i Paris och nu pyjamas och håret på skaft…

Löjligt glad för min stoora yviga fiol fikus som trivs hos oss som ingen annan grön växt har gjort förut, lever och frodas så det står härliga till.
Och vi som inte haft någon som vattnat blommorna ens under alla de senaste resorna vi varit i väg på, efter de tre veckorna i Turkiet trodde jag att det var kört, men icke!

Löjligt glad även för denna fina kompis!

Affe gillar förresten vår nya matta från Classic Collection lika mycket som matte!

Också har jag lovat att fota de nya fina bokstöden i mässing från Roos Interiör, så dekorativa och snygga att man kan ha dem framme även utan böcker, eller vad sägs?
Ska ta tag i den uppgiften och mer därtill så snart orken kommer tillbaka, hoppas det går snabbt för jag tycker det är såå tråkigt att vara sjuk.

Kram

 

1 kommentar

 1. Anna

  Hej

  Alltid lika underbara bilder.
  Tack för trevlig läsning och proffsigt jobb. Jag följer några andra bloggare också men de är alltid efter dig i sin rapportering så det är inte så svårt att se vart de hämtar sin inspiration ifrån
  Hälsningar från huvudstaden
  Anna

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *