Lite budget & Lite lyx

av | sep 15, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

Äntligen fredag eller vad man ska man säga, den ena dan flyter in i den andra känns det som och ena veckan är man i Turkiet, kort därpå i Stockholm och nu nyss hemkomna från Paris.
Inte konstigt att man känner sig en smula desorienterad, och tycker att det ska bli kalas att ligga raklång i soffan hela helgen med en malteser på magen.

Hemma väntade lite fina grejor som jag beställt, den hängnade ljussaken visade jag igår men i paketet fanns även mina senaste REA-fynd, älskar när man kan köpa sådant som är ”inne just nu” till nedsatt pris!
Jag slog till på mockabootsen Millieur (adlink) från Tiger of Sweden och en kappa med leoprint (adlink), och dessa kommer icke att skickas tillbaka!

I de översta bilderna ser du August som inte gillar att vara med på bild, medan storebror Affe är en mera cool cat som ställer upp på det mesta.
Mina fina killar!

Med hem från Paris följde en Kepall 55 och en liten necessär, lite mera lyxbetonat än rea-fynd men faktiskt inget impulsköp.
Jag har funderat på att köpa väskan (den perfekta bagen om du frågar mig) ganska länge, och nu tyckte jag att jag var värd att unna mig något extra fint.
Gäller bara att sätt igång att använda den snabbt som tusan så den får lite patina, då är Louis Vuitton väskorna som finast tycker jag.

Önskar dig en härlig start på helgen!

Kram

2 Kommentarer

  1. Lotta

    Så klassiskt fina Louis Vuitton , klart du förtjänar dem! Tack för fin inspiration

    Svara
  2. Sanna Ek

    Så finagrwjer du har shoppar! Finaste är såklart väskan!! 🙂 Så drömmig! En fråga; vad kostar den? Kram Sanna

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *