Veckans Hemnet-span Storgatan 30

Idag vill jag gärna starta dagen med att visa veckans Hemnet-span för dig, en härlig våning med adressen Storgatan 30 och som just nu är ute till försäljning via mäklarfirman Per Janson .
Ett hem som känns väldigt inspirerande med massor av detaljer osv att spana in, och det är minsann inte lätt att sätta fingret på själva inredningsstilen, men det kanske är just det som är poängen?

Att strunta i om det är en viss inredningsstil eller en annan, om det är trendigt eller ej, snyggt eller fult, dyrt eller billigt, och bara låta fanatsin flöda och magkänslan styra.
Våga välja det som man trivs med, som är levnadsvänligt och bekvämt för dem som ska bo där.
Hm, jo det där har vi nog personlig inredningsstil i ett nötskal och jag personligen tror att just komfort och livskvalitet kommer att vara ledorden för många av oss framöver.

Som exempel kan vi ju ta det moderna köket i kombination med en matplats som nästan ser ofärdig ut med blandade möbler + en mycket grön kakelugn som minner om svunna dar.
Och här ovan i vardagsrummet ser vi en otroligt vacker öppen-spis i marmor, en designsoffa från Eilersen, platsbyggd förvaring samt inredningsdetaljer och mattor i en lite mera boho-chic stil.
En salig VACKER blandning helt enkelt!

Och här ser vi en IKEA Stockholm 2017 hörna,

Älskar de platsbyggda hyllorna, så himla fina!

En otroligt rolig våning att få kika in i och vill du se fler bilder och få mer info om Storgatan 30 så skynda vidare till Per Jansson

Ha en riktigt fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.