Checkat in på Hotel de Nell!

av | sep 11, 2017 | Hotelldesign

Igår checkade vi in på designhotellet Hotel de Nell som tillhör designhotels.com och ett hotell som jag varit sugen på att testa sedan en tid.
Själva ingång till hotellet ser ju lovande ut….

…och väl där inne välkomnas men av detta samt en mycket varm och härlig atmosfär som jag ska berätta mer om senare, jag lovar!

Och så här glad ser man ut när man checkat in och komat till rummet med tre franska balkonger, utsikt mot en 1700-tals kyrka och otroligt sobert och vackert inrett rum som känns mera som en svit.
Stort och härligt och med en säng som är helt ljuvlig!

Också kan jag berätta var min outfit kommer ifrån eftersom jag fått så mycket komplimanger och frågor om denna (tusen tack) och allt kommer från Zara fast köpt redan tidigare i vår.

Rosa är min färg, helt klart!

Skönaste sängen i Paris?

Och sist men inte mins en bild från badrummet som är pricken över i, verkligen! Jag har spelat in några klipp på instastory där du får följa med på en tur så du ser lite bättre hur rummet ser ut.

Hotel de Nell är den typen av hotell där allt känns perfekt från början till slut och man har inte minsta lust att lämna rummet än hur fantastiskt mycket fint som finns att kika på i Paris.

Och checka ut? Nja jag tror inte det!

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningshjälpen – Best of 2017

    […] checkade vi in på designhotellet Hotel de Nell, ett hotell med stor wow-faktor, ja ett sådant hotell som aldrig vill checka ut […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *