Renbäddat som resrutin

Jag har som många andra har jag förstått, som resrutin att alltid försöka hinna med att städa och bädda rent innan det är dags att ge sig iväg, och på så sätt komma hem till ett något så när fräscht och välkomnande hem.
Denna rutin har inte riktigt funkat de senaste veckorna när vi bara varit hemma ett par dagar eller så mellan våra resor, men renbäddningen har jag dock stenhårt hållit fast vid!

I vårt sovrum har vi (jag vet att ni ofta frågar) antika sängbord köpta på Kisek i Båstad, överkast i siden/bomull, sängkappa i hellinne 52 cm , älsklingslamporna Gatto och sänggavel HÄR och finns även i svart.

Och denna gången passade jag på att premiärbädda med de nya sängkläderna (pressgåva) från det nylanseras svenska varumärket Midnatt, och dessa som du ser hemma hos mig är i kulören Coco.
Vi hann ju sova en natt i det där vaniljvita fluffet innan det var dags att ge sig iväg, och det var superskönt och SÅ svårt att slita sig när väckarklockan ringde igår…

Så nej, det var inte där vi vaknade upp idag utan i en främmande säng i Paris, men det får jag helt enkelt berätta mer om senare, för nu väntar en heldag på Maison & Objet.
Har du lust att hänga med mig idag, kika in på Instastory i min profil, där händer det alltid lite spännande grejor.

Ha en riktigt fin fredag!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.