Layered A/W 17

Jag brukar ju visa de senaste nyheterna från designföretaget Layered här hos mig, och igår damp det ner ett nytt pressmeddelande från dem och även denna gång är det mer möbler än mattor som står i fokus.
En fortsättning på den sammetskollektion som vi sett glimtar av redan tidigare.

Kollektionen innehåller bla den nya fåtöljen Garner , samt delar ur Layereds första möbelkollektion bestående av puffar, en dagbädd och soffor som nu uppdaterats med nya härliga sammetstextiler för att matcha rådande inredningstrender på pricken.

Bilderna tagna i Emma Unckels 60-tals hus i Stockholm bjuder på inspiration av det lite annorlunda slaget och jag personligen tänker direkt på succéserien Mad Men, såklart!

Layered’s Shaggy Rug här ovan finns både i off wihte och i rosa, gissa vilken jag vill ha?

”Den nya kollektionen har tydliga uttryck från 60-talet med retroinfluenser, något som syns i både formspråket och färgskalan. Vi har helt enkelt fortsatt det vi påbörjade i våras – att erbjuda tidlösa men samtidigt moderna möbler och mattor inom en rimlig prisklass”, säger Malin Glemme, designer och grundare av Layered.

*Pressbilder Layered

2 reaktioner på “Layered A/W 17”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.