Kappa & höstskor med bra rabatt

av | aug 28, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Nu är det dags att höstrusta garderoben, ja vare sig vi vill eller ej för inom kort är höstkylan ett faktum.
Jag behöver själv en svart kappa och hittade denna från Ellos Mode som har ett snyggt snitt och ett riktigt bra pris.
Just nu har Ellos dessutom kampanj där de lämna 30% rabatt på alla skor och överdelar i deras eget sortiment (ej varumärken) och då kan man passa på att slå till på en mjuk och skön cashmere tröja, ett par snygga mockapumps, ett par tuffa boots eller höstens trend, höga mockastövlar .

Ingen rabattkod denna gången, men rabatten gäller bara fram till midnatt idag 28/8, så skynda att slå till!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar.

1 kommentar

  1. Helena Lyth

    Som alltid så har jag en brygga från sommar till höst jag tycker är så svår. Gillar inte snabba förändringar tyvärr. Men när jag väl är över brygga så älskar jag det. Och nu så är jag sååå sugen på höst, få kura inne och just klä mig i varma plagg. Tack för tips!

    Kram

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *