Oväntade gäster hos Marbodal (reklam)

Ett känt varumärke för kaffe hade marknadsföringstemat ”När du får oväntat besök” på deras reportar under ganska många år, och nu har minsann kökstillverkaren Marbodal anammat samma tema, fast med en twist skulle man kunna säga.
Enkelt förklarat så vill Marbodal inspirera till hur man kan trolla fram goda maträtter i köket även om man inte har så stora arbetsytor att arbeta på, eller riktigt vet i förväg vad det är som ska tillagas.
Videon här nedan går lite ytterligheter för det är ju inte så många har sitt kök i en tågvagn som far fram genom Sverige, eller får olika orkestrar som kommer på besök med spännande råvaror.
Men man man kan lätt överföra samma problematik till en mindre bostad där man vill få plats med ett funktionellt och snyggt kök och samtidigt ha spontana gäster som kommer på middag, inte sant?

Mitt bästa tips om man står inför en köksrenovering eller köksplanering är att ta god tid på sig att kika runt på olika köksstilar, materialalternativ, kulörer osv och göra mood boards så att man får ett hum om hur det kommer att se ut när det väl är färdig.
Låt det heller ta tid att växa fram än att gå för hastat till väga, ett kök ska man ju förhoppningsvis kunna ha och leva med i ganska många år.
Man kan även anlita en duktig köksdesigner som kan allt om hur man får till ett välplanerat och genomtänkt kök som gör arbetet enkelt och roligt i köket, ja form och funktion i härlig samklang.
Jag personligen drömmer om ett nytt kök med släta luckor och inga överskåp, marmorbänksskiva och en snygg köksfläkt som är nästintill ljudlös.
Hur ser ditt drömkök ut?

*Inlägget är skrivet i samarbete med Marbodal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.