Matchat inredningen på Radisson Strand

av | aug 25, 2017 | Hotelldesign

Den här veckan har jsg utmanat mig själv en smula och valt betydligt färggladare outfits än vad jag vanligtvis bär, ja inte minst dagens nästan helt vinröda utstyrsel som förevigandes i morse på Radisson Blu Strand innan vi åkte ut till Formex bevisar ju detta, haha!

Koftan och byxorna kommer från By Malene Birger och toppen är en gammal sådan från COS.
Lite nytt och lite gammalt, ja det är ungefär så det brukar bli när jag väljer vad jag ska ha på mig.
Dessutom blev det ju en perfekt match tilll stora delar av inredningen här på nyrenoverade Radisson Blu Strand, och även 50% av montrarna ute på Formex, ja jisses vad mycket rostrött, peach och terrakotta det var varvat med grönt och blått.

Finaste ljuslyktorna från Skogsberg & Smart syns överallt på hotellet och visst är podiumborden i spegelglas fina. Jag tror att det är dem som Claesson Koivisto Rune har designat för DUX och dom lanserades tidigare i år men jag är inte alls säker.
Golvlampan däremot är jag tvärsäker på det är Captain Flint från Flos!

Lobbyn har verkligen fått ett ansiktslyft och är nu som ett mysigt vardagsrum med härliga vinröda sammetssoffor, marmorbord, sidebord i spegelglas, fina designlampor och roliga inredningsdetaljer.

Ombonat, mysigt och fullkomligt trendsäkert!

Och sist men inte minst några söta fredagsblommor, till låns för visso,  men så blir det ju när bor på hotell.

Nu väntar middag på stan och efter det blir det sängen känner jag för jag är så himla trött efter den här hektiska veckan.

Kram

 

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *