Vårt nya badrum

Innan vi åkte iväg på semester så hann faktiskt en hel del bli färdigt i badrummet, ja för dig som missat detta så gör jag en uppdatering av vårt badrum i sekelskiftesstil i samarbete med Golvpoolen och även ett sammarbete med Royal Desig när det gäller inredningsdetaljerna.
Här ovan ser du en liten sneak peek av det som kommit på plats bla en ny modern och miljövänlig toalettstol istället för vår urgamla miljöbov, det har målats både vägg ovan kakel och badrumsmöbler (wow-klickraket), VVS-montören har varit och gjort installationerna som behövdes, bla bytt ut tvättställsblandare och duschbländare.

För att visa hur jag har tänkt när det gäller inredningsdetaljerna har jag i samarbete med den välkända inredningsbutiken Royal Design gjort en mood board som visar på ett ungefär vad jag har tänkt mig.

Fina vägglampan Bestlite från Gubi att fästa brevid spegeln

Stor rund spegel med svart tunn ram (110 cm)

Hållare till toaletthållare från By Wirth

Trearmad krok i krom för extra handdukar osv

Nya knoppar i krom till de ommålade möblerna

Enhetliga dörrhandtag i krom/svart

Träbricka av valnöt

Fin förvaringslåda av trä med marmorlock

Svart liten burk av soap stone med lock HÄR

Brunfärgad marmorbox från Nordstjerne

Härliga linnefrotté handdukar från Himla

Normann Copenhagens designade toalettborste med utbytbart borsthuvud

Black & White flytande tvål Black Tea och White Tea från Compagnie de Provence

Spegeln med hylla och krokar har modifierats och flyttat in precis som tavlan med hästen och det avlånga marmorfatet där penslarna ligger.
Glaskupan med mässingsfat köpte jag samtidigt som det jag nyss nämnde men ska dock inte in i badrummet.

Kvarstår att göra är att fixa med duschhörnan där jag har tänkt mig en duschring i krom och ett duschdraperi. (Lånad bild från Fastighetsbyrån Simrishamn)
Själva duschringen har jag hittat som sagt, men jag behöver fortfarande hitta ett extra långt (ca 260 cm) duschdraperi, så om du vet var jag kan hitta ett sådant, tipsa mig gärna.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Golvpoolen, Royal Design och Sanova och innehåller även annonslänkar i samarbete med Ellos och Royal Design.

2 reaktioner på “Vårt nya badrum”

  • Frida skriver:

    Sy ett själv eller låt nån annan sy upp ett – välj ett tyg du gillar och fodra med ”vanligt” duschdraperityg. Rent tekniskt kunde det kanske räcka med att fodra bara ungefär så långt som ett vanligt duschdraperi (typ 2 meter), men vi har fullt fodrat även om det aldrig blivit fuktigt i övre kant. Plus för att det är riktigt tyg så man får fint fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.