FermLiving AW17

av | aug 19, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Just nu hopar sig alla inredningsnyheterna för hösten och kommer i en strid ström här hos mig, det blir väldigt stora kontraster om jämför med de senaste två månådern då det i stort sett har varit stiltje på den fronten.
Idag tänkte jag visa höstkollektionen som kommer hos danska FermLiving, och även hos dem ser vi att rosa kulörer i kombination med vinrött, blått och grönt är det som gäller.
Väldigt härliga inspirationsbilder för mig som älskar rosa, så här kommer ett helt koppel med bilder!

Kuddar med motiv som hämtats från djurriket, kuddar med ränder eller mönster i övrig är ju även det en trend hösten 2017.
FermLivings kudd-kollektion bär namnet Salon Cushions.
Blanda olika mönster och kulörer hej vilt, inte minst om man har en ganska neutral inredningsstil för övrigt så kan detta helt klart bli en blickpunkt i rummet.

Sammetspuffar, jajamän, det finns nog inte en enda inredningskollektion utan sammetspuffar som har lanserats under året.
Dessa har ju en lite annorlunda design, annorlunda och fina!

Ny fin belysning i form av de här takarmaturerna som heter Opal Shades.

 

 

Ränder på ränder och randigt på rutigt ser vi både när det gäller inredning och mode hösten/vintern 2017.

Spana in de här nya fina vikväggarna/rumsavdelarna som heter Unfold Room Divider,  ja det här är nog en av de finnäste rumsandelarna jag har sett på länge.

 

*Pressbilder FermLiving

 

 

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » FermLiving Christmas 2017

    […] visade höstkollektionen 2017 från danska designföretaget FermLiving för några veckor sedan, och valde då att vänta med att […]

    Svara
  2. Stina

    Hej vad är det för kod på den rosa väggfärgen. Jag har försökt immitera den nu till vårt vardagsrum 3 gånger men lyckas inte. Skulle bli jätteglad om du kunde ge den till mig?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *