Senaste nytt hos Svenskt Tenn

Här ovan ser vi senaste nytt som har adderats till Svenskt Tenns redan digra sortiment.
Tapeten Stjärnmattan design Josef Frank år 1947 i två grön/blå nyanser, Svenskt Tenns vinglas med guldkant och emblem är en ny del av serien med vatten- och whiskyglas som formgavs av Svenskt Tenn på 1980-talet, handblåsta glasen Bris kommer nu även i blått glas, bestickserien Grand Prix design Kay Bojesen, Erika Pekkari’s krukor för ST kommer i nya kulörer bla midnatts blå, och sit men inte minst de fina snäckformade faten (handgjorda i Sverige) design Sara Söderberg exklusivt för Svenskt Tenn.

*Collage gjort av inspirationsbilder från Svenskt Tenn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.