IKEA Katalogen 2018

För ett tag sedan så visade jag en liten glimt av IKEA Katalogen 2018, och idag är det så äntligen dags för IKEA katalogen 2018’s Sverigepremiär.
Katalogen lanseras av IKEA med temat ”Rum för livet” och fokuserar på det rum där mycket av livet händer nämligen i vardagsrummet, och stor vikt läggs vid personlighet och kreativitet.
Att inreda hemmet så att det verkligen passar som handen i handsken för dem som bor där, ett hem att verkligen leva i snarare än en uppvisning av de senaste inredningstrenderna osv.
En vettig devis.

Vardagsrummet är hemmets naturliga samlingsplats enär allt händer enligt IKEA, och jag håller delvis med för visst är det även ofta så att alla hamnar i köket?
IKEA katalogen 2018 vill inspirera människor att möblera rum för det som är viktigt i livet, för att umgås med familj och vänner och känna att hemmet är den trygga omhuldade platsen dit man gärna vänder åter efter arbete, skola, resor osv.

Av bilderna att tolka så ser vi fortsatt mycket rosa och blå kulörer tillsammans med vetekulörer/beige som även det är en stor trendkulör just nu, ja beige är det nya vita skulle man kunna säga.

IKEA lanserar ju numera nyheter på löpande band under hela året (jag brukar ju vara ganska snabb att visa dem här hos mig), så i den digitala värld vi lever i med sociala medier osv så är kanske IKEA’s kataligsläpp inte en lika stor deal som det var tidigare, vill du spana in senaste nytt när det gäller IKEA så KIKA HÄR eller hos Livet Hemma, IKEA’s egen inspirationsblogg.

*Pressbilder IKEA

1 reaktion på “IKEA Katalogen 2018”

  • Tina skriver:

    IKEA har visst börjat adressera sina kataloger så att man får dem trots ”ej reklam”-skylt på brevlådan. De var t.o.m. generösa nog att skicka två ex till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.