Måndagens rysliga uppvaknade

Måndag, ny vecka och nya tag men dagens uppvaknade var i rysligaste laget…
Jag vaknade nämligen av att sängen lyfte från golvet och allt i rummet skramlade runt om kring mig, ja som du kanske förstår så var det ännu ett jordskalv, och lika skrämmande upplevelse som förra gången.
Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan, men man känner sig helt paralyserad och åksjuk på något underligt vis.

Man ska väl egentligen ta sig ut och inte vara inomhus när sådant hände,r men de som arbetar på hotellet har sagt att det inte ska vara någon fara, att byggnaden tål skalv upp till 9,0 och de som har varit nu sedan vi kom hit har varit runt 5-6 .
Gick iallafall upp och kikade ut och allt såg ut precis som om ingenting hade hänt.

Skalvet var vid halv sex tiden och sen var det omöjligt att somna om, så det blev en ganska så tidig uppstigning för min del, och efter det traskade jag ner till gymmet för en timme på löpbandet och ett dopp i poolen efter det.
Dålig start men ändå bra på något sätt.

Och efter en sådan start på dagen är man väl värd en riktig brakfrukost med bara sådant som man tycker om, och t om lite onyttigheter?
Sedan vi kom hit har jag ätit ansenliga mängder vattenmelon+feta ost, det är så himla läskande och gott i värmen, men jag gissar att just den cravingen kommer att upphöra så snart vi är hemma igen.

Ha en riktigt fin dag och tack för att du kikar in här hos mig!

Kram

1 reaktion på “Måndagens rysliga uppvaknade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.