Kähler A/W 2017

av | aug 8, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Nu märks det minsann det minsann att många är tillbaka efter semestern, höstens nyheter börjar nämligen visas upp så smått, och idag hade tex danska Kähler pressvisning för dansk media.
Jag visar nyheterna här hos mig via fina pressbilder, och visst ser vi att trendkulörerna nummer ett och två, grönt och blått även har fått stor genomslagskraft hos Kähler.
Inga direkt stora nyheter på designfronten utan snarare uppdateringar av redan befintliga kollektioner, med nya kulörer osv.


Först ut ser vi den omtyckta Omaggio-vasen i glas som ni även kommer i grönt glas och även en variant avljuslkta med läderhandtag i samma stil som själva vasen.

Omaggio-vasen kommer även i sin ursprungliga skepnad, dvs i keramik och här en ny variant med blå ränder på vit botten.
Designad av designstudion Stilleben och en av de måst ikoniska produkterna i Kählers sortiment.

Och här en helt ny keramikljusstake som heter Nellemann och som även den syns i blått här ovan, men som finns i rad andra kulörer.

Omtyckta Hammerhöi-serien med fina keramikprodukter för det dukade bordet kommer även den i blått nu till hösten, och visst är det snyggt att blanda tex blå och vita delar från serien.

Och ännu lite mera Hammerhöi-nyheter, för här ser vi den räfflande vasen i en ny grön kulör samt dricksglasen och glastallrikar i en grönt.
Att grönt är skönt tar vi verkligen till oss hösten 2017.

Och på tal om hösten i antågande, naturinspiration och trender, så lanserar Kähler en ny serie med ljusstakar som påminner om svampar.
Just svampar har jag spanat in på fler ställen så vem vey, kanske blir flugsvampen den nya ananasen?
Vi får väl se!
Samtliga nyheter hos Kähler kommer att visas på Formex inom kort så där tänker jag kika närmare på produkterna.

*Pressbilder Wähler

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Formex 2017 – lite trender och favoriter

    […] Danska Kähler fanns också på plats och de visade bla upp den nya ljusstaken och redanbefintlig design som uppdaterats med framförallt blå och gröna kulörer. Hela deras höstkollektion bloggade jag om nyligen . […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *