Jordbävning hos oss

Ännu en underbar dag här i Bodrum på LUX Resort går mot sitt slut.
Utsikten här är bedövande vacker och inte minst när det drar ihop sig till solnedgång, då är det nästan så vackert att man blir mållös.
Mållös kan man nog också påstå att jag blev i förmiddags då det var en jordbävning här i Bodrum.
Jag var ensam i vårt rum och svarade på några mail när det hände, och hela rummet skakade, saker och ting skallrade mot varandra och vattet i vår lilla pool utanför rummet skvalpade över kanten.
Jag har aldrig upplevt något liknande förut, och det var så himla obehagligt
Bodrum ligger ju bara ett stenkast ifrån Kos där det förra stora skalvet var för någon vecka sedan och denna gången mättes skalvet till 5,3…
Turkarna själva är ganska luttrade, de är vana vid småskalv då och då men detta kändes minsann riktigt rejält i hela byggnaden.
Jag däremot, jag blir så himla påverkad av minsta lilla, det sätter igång tankar och känslor som jag inte riktigt kan styra över, ja jag är en grubblare kan man nog säga.

Så, med det sagt vill jag bara önska dig en fin kväll och slika en liten kram från mig till dig.
Dina besök här hos mig betyder mycket för mig.

Kram

2 reaktioner på “Jordbävning hos oss”

  • Carina Kervefors skriver:

    Förstår att det var en skrämmande upplevelse och att man får sig en tankeställare men så skönt att det gick bra och att ingen kom till skada. Hoppas att du kan fortsatt njuta av din semester trots grubblerier. Kram!

  • Anna skriver:

    Du o din blogg betyder mycket för dina läsare också. Genom den får jag uppleva och ta del av sånt jag själv inte har ekonomiska möjligheter till. Sätter lite guldkant på tillvaron och man får drömma sig bort från lite från vardagen. Så tack o kram tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.