Sandberg Wallpaper lanserar OAS

Veckans första inredningsnyhet här hos mig är en tapetnyhet, nämligen tapetkollektionen OAS som nu lanseras av Sandberg Wallpaper.
Tapetkollektionen OAS består av 35 tapeter fördelat på 13 mönster, designade av Karolina Kroon och Sara Bergqvist, och designteamet har komponerat mönster som blandar det skira och det coola, mjuka linjer och ruffa penseldrag, grafiska former och organisk natur, och samtliga är tillgängliga i en rad nyanser från djupa kulörer till mjuka pasteller.


“I vår oas står tiden stilla en stund. En fristad där du har tid att landa visuellt och själsligt och hämta kraft. Omgiven av dova pasteller, ohämmad växtlighet, mörka midnattstoner och oregelbundna penseldrag. Varsamt inramat av mjuka kulörer och blodfläderns organiska bladverk. Oas är djup och levande, mjuk och innerlig, vild och vacker.
Precis som livet själv.”

De fina inspirationsbilderna är stylade av Josefin Hååg tillsammans med fotograf Sara Medina Lind.

Kollektionen OAS finns i butik från och med 16 augusti.

*Pressbilder Sandberg Wallpaper

1 reaktion på “Sandberg Wallpaper lanserar OAS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.