Casa Cook Kos – ja kanske redan i veckan!

av | aug 7, 2017 | Inredning & Inspiration, Okategoriserade

Hej måndag och ännu en vecka i Turkiet väntar, och som jag berättade i mitt förra inlägg så har vi inget hotell inbokat de sista 7 dagarna innan vi åker hem. Vi gör ofta så att vi bokar efter hand när vi väl är på plats, trivs man kan man stanna länge på ett ställe eller också kan man flytta vidare till ett nytt hotell.
Omväxling förnöjer, inte sant?


Med i åtanken redan från starten har funnits att eventuellt ta båten från Bodrum till Kos, vilket bara tar ca 30 min och då testa sprillans nyöppnade Casa Cook Kos som ingår i samma koncept som det hyllade Casa Cook Rhodos som öppnade förra året.
Bilderna i detta inlägget ger en glimt av hur det ser ut!

Den boho-chica inredningsstilen med tydliga Mexico-vibbar och härliga naturmaterial känns igen från systerhotellet på Rhodos, men här ser vi lite dovare kulörer genomgående.
Kanske inte riktigt den inredningsstil som jag faller för vanligtvis, men det vore kul prova på för några semesterdagar!

Hotellet vänder sig till en vuxen publik med fokus på en avslappnad och lite mera hälsosam resa, vilket låter precis som det jag personligen uppskattar.
Tål att undersökas om vi kan få ihop rutten och om det finns rum lediga nu i den kommande veckan, annars får det bli en annan gång!

Bilder via Casa Cook Kos fotograf: Georg Roske

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *