Hur ska detta gå?

Som jag berättade igår så hände det något jättetrist, materiellt för visso, men jag som alltid är otroligt rädd om mina saker blir alltid helt förstörd när något går sönder.
Och nu var det inte ens jag själv som ställde till det, utan en person som arbetar i receptionen på Nikki Beach Resort här i Bodrum som tappade min väska med min Canon systemkamera i rakt ned i marmorgolvet från en meters höjd.
Ni skulle sett mitt ansiktsuttryck.
Kameran landade med objektivet före, exakt hur skadad kameran är vet jag inte och jag vet inte alls hur detta ska gå.
Hotellet har tagit på sig skulden för det som hänt och en expert från deras försäkringsbolag ska tydligen titta på kameran…men jag har en dålig magkänsla…
Jag tänker att det kan ha blivit skador både i kamerahuset i själva objektivet, stötskador som kanske kommer fram i efterhand, autofokus funkar inte riktigt som det ska så objektivet kommer nog att behöva bytas ut.
Så tråkiga problem att behöva lösa när man är på resande fot och vill koppla av och jag använder ju kameran varje dag.
På köpet har jag dessutom fått migrän av hel denna soppan…

Håll tummarna för mig är ni snälla, detta var ingen rolig start på vår resa.

Kram

1 reaktion på “Hur ska detta gå?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.