Mixa & Matcha

av | jul 26, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Idag när jag tömde minneskortet i min kamera så upptäckte jag bilden som du ser ovan, den trodde jag att jag lagt upp i samband med detta inlägget men icke sa nicke.
Här har jag iallafall mixat och matchat olika strukturer i ganska så enhetliga kulörer vilket skapar kontrast utan att man behöver ta till med starka kulörer, djärva mönster osv.
Som grund i min Stingray har jag ett vitt stort renskinn och sen en linnekudde från Himla, en Fornasetti-favorit köpt på Svenskt Tenn, en kudde med palmblad från Nin Kullberg och sist men inte minst en tunn pläd av 100% lin från Ellos Home.

Och som sagt, decokuddar kan man nästan aldrig få för många av, jag samlar på mig kuddar som jag plockar undan/plockar fram beroende av humör, årstider och trender som kommer och går, och ibland blir det kuddbloppis.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *