Fixa den skandinaviska inredningsstilen

av | jul 24, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Jag återkommer ofta till den skandinaviska inredningsstilen här i bloggen, det nordisk enkla, avskalade och ljusa med tydliga naturreferenser både när det gäller material, kulörer och mönster.
Massor av fina naturmaterial, enkelhet i design och uttryck, kulörer hämtade från naturen men även åt det lite stramare grafiska svartvita hållet som mjukas upp med naturens grönska.
Bilden nedan som jag har lånat från Ellos Home kan man väl säga är ett skolexempel på denna stil?
Gillar du som så många andra denna enkla stilrena inredningsstil så fixa du detta enkelt med hjälp av produkterna nedan och dessutom har jag ett fint erbjudande till Dig i samarbete med Ellos som ger 30% rabatt på den dyraste varan när du anger rabattkod 365404.

*Inlägget innehåller annonslänkar

Soffa med skrynklig överdag (nyhet), finns även som fåtölj till ett riktigt bra pris och dessutom kan du utnyttja rabatten ovan som ger 30% rabatt,  vilket är galet bra!

Soffbordet Georg i nytt utförande och även i en större storlek

Matta i bomull som även finns i vitt utförande

Svart bordslampa hittar du HÄR

Fina dekorationskudde från Mimou

Mörkgrå pläd av ull Ellos Home

Svart skål av trä och en liten glasvas

Hoppas att du hittade något som du gillar och ja rabatten gäller även för varumärken och möbler denna gången så passa på om du vill unna dig något som du spanat in lite extra!

*Villkor: Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 2017-07-30.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko.
Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *