Trendspanat på temat Hello Africa!

I samband med att jag visat kommande kollektioner och nyheter som kommer till höst/vintern 2017, och kanske som sträcker sigt en bit in i 2018 har jag även berättat om de trender som vi ser komma starkt framöver.
Jag har talat om det skandinaviskt enkla och avskalade med tydliga naturreferenser både när det gäller material, kulörer och mönster.
Vi kommer att få se massor med fina naturmaterial, enkelhet i design och uttryck, kulörer hämtade från naturen som jordens bruna nyanser, sädesfältens beige och därtill massor med gröna kulörer som hämtade från en härlig skogsdunge.
Men, visst finns det alltid ett men? Parallellt med det skandinaviska uttrycket kommer vi även att få se influenser från Afrika och den afrikanska inredningsstilen.
Även här ser vi en väldigt tydlig koppling till naturen fast den afrikanska faunan istället för den nordiska, och även dess vilda djur som tex zebror, elefanter giraffer och leoparder som du finner på den afrikanska savannen.
Färgskalan är nästintill den samma som ovan men med inslag av klara gröna och röda kulörer.
Även här ser vi rustika enkla möbler med enig om hantverkstradition,  gärna i mörka träslag eller i mahogny, masker av trä, djurfällar, rustika föremål i keramik, djurmotiv både som prydnadsföremål och avbildade på tex posters och tavlor osv.

Matta  av zebra-skinn (imitation)

Svart klassisk rottingstol från Day Home

Rottingpall HÄR

Korg med lock som du hittar HÄR och fler fina korgar HÄR

Mönstrad Kelimm-matta i mustiga kulörer från Bargi

Liten korg med lock

Poster med elefantmotiv

Inramad tavla med elefanter

Dream Catcher Ellos Home

Prickig decokudde HÄR

Bestick i rustik stil

Rund ask med lock tillverkad av mangoträ

Grönt fat/skål hittar du HÄR

Fat av korgmaterial (REA)

Dekorativ apa

Samtliga produkter hittar du hos Ellos som fram till midnatt idag lämnar 20% på näsan allt* på ett köp/person som handlar med rabattkoden 365403.

*Villkor : Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund t.o.m. 2017-07-23.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.