Vid Hörte Brygga

I helgen var vi lite spontana och tog bilen och körde ut till Hörte Brygga som jag läst och sett en hel del om via sociala medier, och förstått skulle vara ett mysigt utflyktsmål.
Hörte är en känd location för mig eftersom ridklubben där jag tävlade när jag var yngre arrangerade sommartävlingar där på en stor äng (Hörte är typ en äng vid havet), men just matstället Hörte Brygga hade jag aldrig besökt förrän nu i helgen.

Vädret var på vår sida och den skånska slätten var precis så där vacker som bara den kan vara, ja är man uppvuxen på landet i Skåne så är det hemma på något vis.
Nu på sommaren har jag en extrem längtan bort från stan och ut till myllan med bara sädesfält och grönska så långt ögat når, i stan får jag ingen sommarkänsla alls, känner mig inlåst och faktiskt lite deppig.

Och själva stället Hörte Brygga då?
Ett väldigt mysigt och enkelt ställe som gjort för sommarhäng, men tyvärr var vi lite för spontana (as always) så de hade precis stängt när vi kom dit vid 17-tiden, endast frisören och lanthandeln var up and running.
Men men,  vi har ju nära dit så får göra ett nytt försök nu i sommar.
Istället styrde vi kosan till Ystad där vi åt sushi på en uteservering, Ystad är så himla mysigt att jag vill flytta dit varje gång jag är där.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.