Normann-Copenhagen News

Idag bjuder jag på de senaste nyheterna hos det danska designföretaget Normann-Copenhagen, en ganska färgglad skara av pressbilder som nyss landade här hos mig.
Färgglatt och oväntade färgkombinationer som nästan skär sig tillsammans är hett trendmässigt både inom mode och inredning, ja vill man så kan man kombinera färger hejvilt!

Först ut bland nyheterna har vi det nya soffbordet GROW som har designats av Simon Legald, som för övrigt designat en hel del av de produkter som finns i Normann Copenhagen’s sortiment.
Bordet är tillverkat i solid ek och finns i olika storlekar samt dels i vanlig natur ek samt mörklaserad ek.

Och här ovan ser vi deras nya sidebord och skåp som heter GROW, finns i en mängd olika utföranden och även dessa är designade av Simon Legald.

Mattkollektionen PAVILION designat av Britt Bonnesen lommer i nyss nämnda djärva färgkombinationer och är tillverkade av lyxig bambusilke.

Också ser vi att även Normann-Copenhagen hakat på ett av årets fenomen inom inredningsbranschen, nämligen att ta en populär stol, i detta fallet FORM  som finns sedan tidigare i sortimentet och förse den med hjulställning istället för ben, massor av sådana stolar har lanserats under året.

Och sist men inte minst de fina Circus-puffarna som har funnits i sortimentet sedan tidigare, sammetslena små diamanter i två olika storlekar som nu har kommit i nya kulörer.

*Pressbilder Normann-Copenhagen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.