Annorlunda Hemnet-span – Södra Promenaden 57

Idag bjuder jag på ett minst sagt annorlunda och udda Hemnet-span (blame it on the Hemnet-torka) där mäklaren i fråga har valt att satsa stort på att förmedla vilken härlig känsla det är att bo i en takvåning mitt i Malmö City.
Ja här ser vi inte så mycket av det som i själva verket är till salu utan betydligt mer av mäklarens bekanta (?) som med stor inlevelse ställt upp som modeller när mäklarbilderna skulle tas.
Jisses säger jag, med mäklarannonser som detta lilla jippo är det svårt att hålla sig för skratt, men bevisligen så får objektet stor uppmärksamhet, inte minst nu.
Men men, det bjussar jag på det är ju trots allt Happy Friday!

*Mäklarbilder Mäklarhuset

1 reaktion på “Annorlunda Hemnet-span – Södra Promenaden 57”

  • Drömhus Helena skriver:

    Hahaha, jag kastade mig in på din blogg när jag såg denna annons igår. Tänkte att du redan skrivit om den, och var nyfiken på vad du skulle skriva. Du brukar ju alltid vara först med det senaste och skriva något käckt!! Men där fanns inget… snopet! Men nu så är ordningen återställd 🙂

    Kram på dig!

    Drömhus Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.