Res och använd mobilen som hemma (reklam)

av | jul 11, 2017 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

För mig som älskar att resa och gör det så ofta jag hinner och kan, både privat och när det gäller mitt arbete så är det där med mobilanvändandet och tillgången till internet ett ständigt gissel när man lämnar Sveriges gränser.
Eller förlåt VAR ett gissel, för nu har ju mobiloperatörer som tex TELE 2 som jag skriver detta inlägget i samarbete med, ändrat reglerna när det gäller mobilsamtal och surf inom EU och ESS så att det är samma taxa som när man befinner sig här hemma.

En riktigt bra och välkommen nyhet inte minst för mig som ständigt vill vara uppkopplad och dela med mig av mina upplevelser från mässor och annat som jag upplever via min blogg och Instagram.
Vid något tillfälle vid tidigare resor har jag faktiskt glömt att slå på roamingen på mobilen, och då har såklart all mobildata som jag har till förfogande utomlands gått upp i rök hur snabbt som helst.

Men som sagt nu kan alla TELE 2 abonnenter sluta oroa sig för incidenter som ovan när de reser inom EU- och EES samt även till Norge och Island.
Samtliga abonnemang hos TELE 2, både nya och befintliga, ger nu möjlighet att skicka SMS och MMS på samma villkor som hemma i Sverige, och dessutom använda all som ingår i abonnemanget upp till 30 GB, inom EU och EES utan extra kostnad.
Vill du veta mer så kika på videon här nedan!

En riktigt bra nyhet för alla oss som älskar sociala medier inte minst, för vem vill inte vara uppdaterad kring det allra senaste liksom?
Men glöm inte bort att det fortfarande är samma regler som tidigare för länder som ligger lite längre bort som inte tillhör EU eller ESS-länderna, så då är det fortfarande data roaming på som gäller!

*Inlägget är skrivet i samarbete med TELE 2

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *