Bukettrester

av | jul 9, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej söndag, och idag hann det ju blev sena kvällen innan jag hann med att blogga minsann.
Idag har vi haft riktigt härligt väder här i Malmö så då gäller det att passa på att vara ute och njuta i fulla drag.
Bilderna knäppte jag dock tidigare idag, ja lite sådär rakt upp och ned som det ser ut just nu, mattorna där under matbordet ska dock bytas ut inom kort och ersättas med något riktigt fint som jag suktat efter länge..

Den här veckan blev det inga helgblommor, dels så har vi så mycket annan härlig grönska både inomhus och på balkongen, och dels så finns de det fina rester kvar från förra veckans bukett, ja du ser ju själv här ovan.

Ja, du som kikar in här med jämna mellanrum känner ju igen det mesta antar jag, soffan här ovan kommer dock att ryka inom kort, ni skulle inte tro mig om ni visste vilka turer vi har haft med DESSA soffor, den som står där i vardagsrummet just nu är faktiskt nummer tre av samma modell som har bytts ut…
Jag går inte in i detalj på vad som har hänt men snart får vi en helt ny (nummer 4) och annan variant som förhoppningsvis blir bättre.

Och JA! Tusen tack för att du kikar in här hos mig!

2 Kommentarer

  1. Frida G Svensson

    jag hade bukettrester i form av rosa rosor, så jag fyllde ut buketten med vita pioner. Blev underbart!

    Svara
  2. Isadeco.se

    SÅ fina grejer! Kika in på http://WWW.ISADECO.SE för superfina krukor! Marmorkrukorna är otroliga och de gröna Base-krukorna hade varit så fina hos er!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *