Sommarsovrum

av | jul 7, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

För inte så länge sedan fixade jag sommarfint i vårt sovrum, ett sommarsovrum med ljusa lätta pasteller,  skulle man väl  kunna säga?
Jag har bäddat med de sköna bäddseten Hope i ekologisk bomull där jag valde en mintgrön kulör (finns fler kulörer HÄR) som passar perfekt i vårt redan svagt mintgröna sovrum.
Bäddsetet matchar jag med vita örngott med vinge, den gröna varianten av sommarens stora nyhet hos Himla nämligen The Strip av tvättat linne samt ytterligare en favorit i linne.
Att blanda textilier med olika struktur går hur bra som helst, prova så får du se!

Dörren ut till balkongen som är en liten sommaroas mitt i stan, och härligt ljusinsläpp genom de skira gardinerna som vi har i kombination med längder av sammet.

Min fina ekologiskt odlade Mårbacka-pelargon sprider extra härlig sommarkänsla där i vårt sovrumsfönster, just Mårbackan om någon krukväxt är sommar för mig!

Fåtöljen ovan i sammet är Ellos populära Palma-fåtölj som jag lyckade norpa första gången innan den sålde slut, och nu i veckan sålde den slut igen på bara några dagar.
Är du sugen på en fin rosa fåtölj i sammet i lite liknande stil så spana in denna som också är riktigt fin.

*Inlägget innehåller annonslänkar

 

1 kommentar

  1. Anna

    Du har så vackert hemma så fina personliga kombinationer. Tack för alla tipsen. Vad är väggen målad med för färg/nyans? Ute efter nåt liknande men inte hittat nåt färgprov som blir rätt uppmålad..Önskar dig en riktigt fin helg o sommar. Kram!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *