Hay Summer

av | jul 7, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Idag bjuder jag på lite härlig sommarinspiration ifrån det danska designföretaget HAY som jag vet att många av er tycker om.
Riktigt soliga ispirationsbilder som åtminstone ger mig skandinaviska sommar vibbar.
Kolla själv så får du se!

Palissade Collection, utemöbler designade av Ronan and Erwan Bouroullec för HAY kommer i flera olika modeller/typer av möbler som passar allt ifrån den stora terrassen och uteserveringen till den lilla balkongen. I år har det dessutom tillkommit passande dynor och kuddar att använda till möblerna för extra komfort.

Compose Towel finns i olika storlekar och färgkombinationer.

Scholten & Baijings’ Colour Plaid  tillverkad av merino ull för extra lyxig känsla.

Spana in blomkrukorna Flowerpot med fat som finns i tre olika storlekar och tillverkas av ett material som påminner om betong, men i stjäla verket är ett kompositmaterial som heter Polystone.
Fina i all sin enkelhet.

Kaktusar i keramik, funkar ju toppen som substitut till riktiga växter för den som helt saknar gröna fingrar, reser mycket osv.

Nya kuddarna Eclectic Cushion Collection innehåller nya och gamla textilier från Kvadrat’s studio och arkiv som har handplockats av HAY.
Olika typer av material som sammet och ull, olika texturer och mönster ingår i kollektionen och kuddarna finns i två storlekar.

Result Chair som lanserades tidigare i år, design Friso Kramer and Wim Rietveld
for Ahrend som nu realiserats tillsammans med HAY.

Och sist men inte minst deras tvättkorgar Big-Game som här badar i härligt solljus, och just solens värmande strålar från morgon till kväll är väl det som vi alla lite till mans önskar oss allra mest av allt just nu?

*Pressbilder HAY

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *