Beach House i Kalix

Idag tänkte jag tipsa om ett lite annorlunda Hemnet-span än de jag vanligtvis brukar visa här hos mig, det här är nämligen ett sprillans nytt och fint New Hampton inspirerat Beach House som vi hittar långt upp i norr, ja närmare bestämt i Kalix med adressen Skärgårdsvägen 11.
Ett unik timrat hus där varje stock har handplockats för att passa byggnaden som byggts av norrländska företaget Timmerdesign
De bygger/timrar husen för hand enligt gammal tradition, och stor vikt läggs vid miljövänliga och ekologiska materialval för minsta möjliga miljöpåverkan.

Rejält timmer har använts som du ser, och detta ger ju en unik känsla som genomsyrar bostaden genomgående, och detta i kombination med en annars ganska så modern look blir ju hur fint som helst!

Huset har ett härligt kök med bra arbetsytor och massor av ljusinsläpp från de väl tilltagna fönsterpartierna.

Och kolla in det fina badrummet!
Ett badrum med fönster står alltid högt upp på min önskelista, för det finns inget härligare än dagsljus in även här och möjlighet att kunna vädra etc.

Huset ligger med minst sagt idylliskt läge nära vattnet med  havsutsikt och vältilltagna altaner om ca 120 kvm, det finns illgång till sandstrand och även möjlighet till egen båtplats.
Vill du veta mer om så skynda vidare till HusmanHagberg som saluför objektet eller läs mer om Timmerdesign på deras hemsida

Ett riktigt drömboende net minst om sommaren tänker jag som får lust att bo in mig där på direkten.

*Mäklarbilder HusmanHagberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.