Ethimo – tävling hos Trendenser

av | jul 2, 2017 | Ethimo, Trädgård & Utemöbler

Som du kanske redan vet så driver jag förutom bloggen, ett agenturbolag som bland annat har agenturen i Sverige, Norge och Finland för det italienska premiumvarumärket Ethimo som tillverkar de finaste utemöblerna som man kan tänka sig.
Familjeföretaget Ethimo med bas i den lilla orten Viterbo lanserades 2009, och har sedan dess gjort flera framgångsrika designsamarbeten med designers som Patrick Norguet, Luca Nichetto och Marc Sadler, och snabbt tagit en plats på den internationella designscenen.
Idag har Ethimo egna showroom och butiker i städer som Paris, Milano, Rom och Cannes och finns nu även hos en rad återförsäljare i Sverige.
Sortimentet byggs långsiktigt med återkommande material, kulörval och textiler så att de olika produkterna med lätthet ska kunna gå att kombinera till en egen inredningsstil, ja ungefär som när man inreder inomhus.
Stor vikt läggs vid kvalitet, hållbarhet och miljöfrågor, ja det här är produkter som kommer att pryda uteplatser och trädgårdar och bara bli vackrare med tidens gång.

Så till det som rubriken skvallrar om, den här veckan har vi nämligen en tävling i samarbete med Trendenser där en lycklig vinnare kammar hem den fina soffan och soffbordet i serien Clessidra.
Utemöbler av pulverlackerat aluminium som går att få i antingen svart eller vitt utförande och med dynor i tre olika kulörer att välja mellan.


Jag personligen älskar kombinationen svart aluminum med mullvadsgrå dynor och decokuddar, men den vita varianten är inte heller alls dum..
Vill du vara med och tävla så skynda vidare till Trendenser, där hittar du alla info om tävlingen som pågår till och med den 3/7 2017.

Lycka till!

*Inlägget innehåller reklam för Ethimo

*Bild 1+2 Ethimo
*Bild 3 Inredningshjälpen Anette Gustafsson Greiff

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *