Rena rama sjukstugan

Den här veckan alltså.
Inte för att jag vill förstöra fredagsstämningen men den här veckan har varit den tristaste på länge eftersom jag varit sjuk med feber, halsont, hostan from hell osv, ja du vet säkert själv hur kul det är att vara sjuk.
Not so much.

Och nu när vi kommit fram till helgen så känner jag mig pyttelite bättre,  men nu har jag ingengäld lyckats smitta min käre man som också även han lider av nyss nämnda krämpor, eller vad man kan kalla det för.
Så vi hostar ikapp och försöker se ljuset i tunneln, för det finns det ju alltid trots allt hur mörkt det än ser ut.

Och vad hände med sommaren?

Idag har det regnat på längden och tvären här i Malmö och inte särskilt somrigt.
Men som sagt, nu kan det bara bli bättre, inte sant?

Kram

1 reaktion på “Rena rama sjukstugan”

  • Emma skriver:

    Förstår dig precis! Har också varit sjuk hela veckan, fick sjukskriva mig på semestern.. så tråkigt. Hoppas vi mår bättre snart! Stor kram och tack för underbar inspiration! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.