IFÖ Spira Art (reklam)

av | jun 21, 2017 | Annons

IFÖ

Som jag berättade häromdagen så har jag ett litet badrumsprojekt på gång här hemma hos mig, och i och med detta så har mitt intresse för toalettstolar ökat med ungefär 100 %, kan man säga.
Ja, det är ju inget som man lägger någon större notis vid i vanlig fall, men när man väl står i begrepp att byta ut och ersätta med en ny, så finns det ju en djungel av olika toalettstolar att välja mellan.
Redan tidigare i år under den stora VVS-mässan i Frankfurt upptäckte jag hur många olika varianter av toalettstolar det finns och hur välutrustade de kan vara när det gäller den senaste tekniken för att värna om miljön med minimal vattenåtgång osv.
Också vill man ju såklart at den ska var snygg och lätt att hålla ren, och ett företag som verkligen har lyckats pricka in alla rätt när det gäller detta är IFÖ med deras senaste kollektion som heter IFÖ Spira Art.

rn2al7qsp9wkzsq4nogv

md5qbnckuveiomvx2syb

Spira Art är resultatet av tre års design- och utvecklingsarbete, en minimalistisk badrumsserie hos IFÖ med inspiration från vår Skandinavinaviska natur och dess möte mellan mjukt och hårt.
Bakom själva designen står den danske industridesignern Knud Holscher, och de två WC-stolarna är designade utan spolkant för extra hygien, och dessutom är porslinet täckt med glasyren Ifö Clean som förseglar porslinets mikroskopiska porer vilket gör ytan extra hård, slät och enkel att hålla ren.

Toalettstolen finns både som vanlig golvstol som limmas fast och som vägghängd variant, men för vår del är det inget alternativ i ett sekelskifteshus från 1901, det skulle bli ett lite för stort projekt gissar jag.
Golvstolen ska jag dock kika lite närmare på, den tror jag dock skulle passa in riktigt fint i vårt badrum i sekelskiftesstil, en enkel modell av hög kvalitet som dessutom ser ut at vara lätt att rengöra även på utsidan.

Riktigt fina pressbilder dessutom som är stylade av Lotta Agaton och fotograferade av Petra Bindel.

*Inlägget är skrivet i samarbete med IFÖ

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *