Badrum i sekelskiftesstil

Idag tänkte jag för ovanlighetens skull visa lite bilder från vårt badrum i sekelskiftesstil, den plats här hemma hos oss som inte visats upp särskilt ofta.
Det beror dels på att det är väldigt svårfotograferat utan naturligt ljusinsläpp, att det är en lite mindre yta, och inte minst eftersom det är det rum hemma hos oss som jag är minst nöjd med.
Idag har jag dock gjort ett tappert försök, och nja, nöjd är jag inte med bilderna men jag tror ändå att förstår på ett ungefär hur det ser ut.

Anledningen till att jag visar bilderna är att jag har en badrumsrenovering light på gång, och då tänkte jag att det kunde vara bra att ha lite före-bilder att ha att jämföra med när det hela är klart.
Det som ska göras har inget med ytskikten satt göra utan målning, tapetsering, ny belysning och nya produkter som blandare, tomstol, badkar osv till badrummet är det som ska bli.
jag tänkte visa nu i vecka ungefär hur jag har tänkt.

Nu hoppas jag att du blir lite nyfiken och vill hänga med på resan mot ett lite finare badrum i sekelskiftesstil, jag lovar att uppdatera efter hand med bilder osv.

Ha en fortsatt fin kväll!

2 reaktioner på “Badrum i sekelskiftesstil”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.