Elgiganten – Hitta din grej (reklam)

av | jun 13, 2017 | Annons

El- och teknikprylar är verkligen inte min starka sida, eller jo jag gillar såklart att använda dem i min vardag, men då ska dem fungera helt fläckfritt och inte strula och ställa till besvär, men visst är det precis det som så ofta sker?
Den senaste tiden har både min och min mans dator bestämt sig för att lägga ner verksamheten helt, dammsugarn har strejkat, och min mobiltelefon har också ställt till med kaos.
Sådant som bara ska flyta på i vardagen så att man kan sköta sitt arbete, hålla sig uppdaterad om vad som sker i världen osv, och plötsligt så fungerar ingenting och man blir bara så himla frustrerad.
Som tur är så finns det ju nya fungerande grejer som man kan köpa, men ofta innebär dessa inköp att man måste sätta sig in i olika tekniska detaljer, prestanda osv för det räcker väl inte med att produkten i sig är snygg, eller gör det kanske det?
Jag personligen tycker nog det, och struntar blankt i allt annat.
Förutom nyss nämnda tekniska produkter så är vi även på jakt efter en ny TV, och mina önskemål när det gäller denna är att den ska synas så lite som möjlig och vara snygg i sig, ja du förstår nog vad jag menar, för just TV:n kan ju vara en hemskt ful grej som tar fokus i från allt annat i rummet.
Min man suckar och frågar om det möjligtvis finns något annat än själva utseendet som kan vara avgörande i valet av ny TV, och jag ser mest frågande ut och säger:
”Det räcker väl att den ser snygg ut?”
Ja, ungefär sådär går det oftast till när jag väljer mina tekniska grejer, men jag anar att det finns dem som går efter helt andra kriterier.
Elgiganten har gjort en riktigt rolig reklamvideo som visar att det fins teknikprylar för alla och en var, ja oavsett vilka behov eller intressen man har.
Kolla in videon här nedan så får du se, och vem vet du kanske blir inspirerad att hitta någon ny grej du med!

*Inlägget är reklam för Elgiganten

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *