Fredericia x Kvadrat/Raf Simons

av | jun 3, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Den här veckan blir det många inredningsnyheter från grannlandet Danmark, och inte så konstigt alls med tanke på att de kör deras designdagar 3 Days of Design i detta nu.
Nyheten som det rör sig om den här gången kommer från Fredericia som som gjort en specialkollektion med befintliga möbler i deras sortiment som klätts med textilier från Kvadrat i samarbete med modedesignern Raf Simons.
Resultatet ser du här ovan där bland annat Haiku Sofa, Pato Lounge Chair, Mogensen’s Bench 3171 och de nya barpallarna Barbry designade av Aurélien Barbry har fått ett helt nytt uttryck tack vare de färgstarka textilierna.

*Bilder via Fredricia’s Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *